Hvem er vi?

Få et indblik i Conceptu, hvem vi er og ikke mindst hvad vi kan tilbyde dig. Mere »

Søger du partner til virksomhed?

Vi er åbne for at indgå partnerskaber om virksomhed eller webprojekter. Klik ind for at læse mere eller kontakt os, for en snak om mulighederne. Mere »

Interesseret i samarbejde?

Er du interesseret i et samarbejde, der kan styr vores online aktiviteter begge veje? Vi er åbne for at indgå et strategisk samarbejde. Mere »

 

Partner

Conceptu er en online baseret forretning med stort drive for at køre webprojekter og spændende koncepter. Vi er derfor altid åbne for at deltage i interessante webprojekter eller digitale løsninger, hvis du mangler en stærk partner.

Vi har drevet hjemmesider og koncepter igennem mange år og har fået en stor forståelse for de vigtige aspekter. Betydningen af synlighed online, backups, konverteringsoptimering og ikke mindst en høj avance – eller en service hvor man tjener mere pr. besøgende, end de koster at købe.

Rentable forretninger skal kunne skaleres og vi vil altid bidrage med vores viden, erfaring og inputs i de partnerskaber vi indgår.

Søger du partner til webprojekt?

Conceptu IVS er åbne for at indgå flere former for partnerskaber, hvor vi kommer med al vores know how og erfaring. Teamet bag enhver virksomhed, er afgørende for at få succes. Så længe det er aktiviteter inden for hjemmesider, apps eller digitale løsninger, har det vores umiddelbare interesse. Tjek også vores side om samarbejdspartner søges, hvis du er mere interesseret i et “uforpligtende” samarbejde.

Henvend dig hvis du har lyst til at tage en uforpligtende snak om mulighederne.